Aktieutbildningen är online och är uppdelad i 5 olika moment med totalt 35 videoklipp:

Moment 1: Nybörjarkurs aktier – Den är lite mer basic, där jag går igenom grunderna steg för steg hur du kommer igång och olika begrepp.

Moment 2: Fortsättningskurs aktier – Går jag in mer på detaljer t.ex. Aktieanalys, aktiestrategier, hur du läser av delårsrapporter osv.

Sedan kommer 3 bonus moment:

Moment 3: Personlig utveckling – Hjälper dig hur du skall tänka för att nå dina mål.

Moment 4: Fonder – Ett moment där jag går igenom t.ex. hur du bygger upp en fondportfölj och massa mer.

Moment 5: Sparande – Där ger jag tips hur du kan spara mer pengar med mera.

-50% rabatt – Just nu 1999kr – Ordpris 4000kr

FAQ - VANLIGA FRÅGOR

Utbildningen passar dig som vill lära dig mer om aktier, utveckla dig själv och potentiellt tjäna mer pengar.

I utbildningen har du allt material samlat på ett ställe, du får en steg för steg guide genom videoklipp hur du kommer igång med aktier, hur du hittar potentiella aktier att investera i. Samtidigt som du köper aktieutbildningen får du 7 dagar online coachning helt kostnadsfritt (värde 2000kr), som gör att du får extra stöd av mig genom utbildningen. Du får alltså en chans att lära dig ännu mer genom att du får direktkontakt med mig Patrik där vi kan bolla idéer och du kan ställa massor av frågor om aktier, sparande och investeringar.

Du får lära dig steg för steg hur du kommer igång med aktier, hur du potentiellt kan hitta intressanta bolag att investera i, du får konkreta exempel där du lär dig aktieanalys, läsa av delårsrapporter och olika aktiestrategier.

Du har obegränsad tillgång till utbildningen, där du i din egen takt kan gå igenom utbildningen. Du kan pausa klippen, spola tillbaks och kolla hur många gånger du vill.

Utbildningen är online, därför kan du påbörja utbildningen när det passar dig. Fördelen med en online utbildning är att du kan genomföra utbildningen i din egen takt och när du har tid.

Det är totalt 35 videoklipp med olika längd på, vissa klipp är 2minuter och andra kan vara upp emot 10-15minuter styck. Så det varierar en hel del, din takt avgör hur lång utbildningen är. Du har obegränsad tillgång till utbildningen, vilket gör att du kan i lugn och ro gå igenom utbildningen om och om igen om du känner för det.

Nej detta är en utbildning som tar dig igenom steg för steg hur du kommer igång med aktier samt mer detaljer där du får lära dig saker som t.ex. aktieanalys, olika aktiestrategier osv. Det som är grundläggande är dock att du är intresserad och har viljan att lära dig mer om aktier.

Jag har haft flertalet elever som har hållit på att investera i aktier i flera år, som tyckt att utbildningen har varit väldigt värdefull trots den förkunskapen dem har haft. Det som de allra flesta finner störst värde i är 7 dagar online coachning.

Du behöver en dator och tillgång till internet.

Det innebär att du får direktkontakt med mig Patrik personligen, där du får extra stöd av mig genom utbildningen. Du kontaktar mig via mail eller på Instagram DM när du har frågor eller funderingar, så besvarar jag dig så fort jag kan. 7 dagar online coachning brukar påbörjas när utbildningen påbörjas, jag brukar dock vara rätt generös med online coachningen, så även efter denna 7-dagars period så brukar jag besvara frågor från eleverna.

Absolut, det går bra att betala med faktura! Betalning sker inom 14 dagar och är helt utan extra avgifter.

Just nu får köpa aktieutbildningen + online coachning till -50% rabatt. När du är klar med utbildningen så kommer du ha en betydligt större förståelse för hur börsen fungerar, du har fått verktyg för att potentiellt kunna hitta intressanta aktier att investera och du har väldigt goda möjligheter att lyckas bra på börsen långsiktigt, vilket gör att du potentiellt kan tjäna mer pengar långsiktigt

-50% rabatt – Just nu 1999kr – Ordpris 4000kr